Prodej - Reality Florida (reality USA)

Vybrané nemovitosti na Floridě

V této sekci nemovitostí najdete výběr z nemovitostí na prodej na Floridě.
Kompletní nabídku všech aktuálních nemovitostí na Floridě najdete v MLS databázi

Kompletní databáze nemovitostí MLS

MLS databáze představuje kompletní nabídku nemovitostí na Floridě na prodej. Můžete v ní najít rodinné domy, byty (condominia), pozemky, atp. Všechny informace v MLS databázi jsou aktuální a správné (garantováno licencí agentů). 
Pro kompletní aktuální nabídku všech nemovitostí MLS klikněte zde.












V případě zájmu Vám zprostředkujeme koupi jakékoliv nemovitosti na Floridě.


Malebný byt v centru Sarasoty na Floridě

Malebný byt v centru Sarasoty na Floridě

Cena: 280 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 1

Užitná plocha: 107,00m2

Rok výstavby: 2007

Popis: Rádi bychom Vám nabídli malebný byt nacházející se v samotném centru Sarasoty na Floridě. Přímo z bytu je krásný výhled do zahrad, které patří k objektu. V bytě je jedna ložnice, útulný obývací pokoj, koupelna a předsíň. Dá se skvěle využít jako sezónní bydlení, ale také jako celoroční. Může nabídnout skoro vše, jelikož se nachází v centru města a ani pláže nejsou nijak daleko. Objekt nabízí kryté parkovací stání, spa, fitness, klubovnu, ostrahu budovy, bazén, vinný sklípek a kulečník. V případě většího zájmu nás neváhejte kdykoli kontaktovat. 



Luxusní, prostorný rodinný dům v Naples na Floridě

Luxusní, prostorný rodinný dům v Naples na Floridě

Cena: 299 000 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 190,80m2

Rok výstavby: 2000

Popis: Přicházíme s nabídkou koupě luxusního dvoupatrového rodinného domu v Naples na Floridě. V přízemí se nachází obývací pokoj propojen se zcela vybavenou kuchyní a jídelnou. Nejen z hlavní ložnice je přímý vstup na krytou verandu, ze které je krásný výhled do zahrady. Dále v domě jsou ještě 2 ložnice a 2 koupelny. Dům je součástí místního "Naples Lakes Country club", který nabízí golfové hřiště nebo nově zrekonstruovaný velký bazén, spa, fitness centrum a tenisové kurty. Společenství se nachází nedaleko od veškeré občanské vybavenosti. V případě zájmu, nás neváhejte kontaktovat. 



Prostorný rodinný dům k prodeji ve Venice na Floridě

Prostorný rodinný dům k prodeji ve Venice na Floridě

Cena: 224 900 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 163,50m2

Rok výstavby: 1993

Popis: Tento krásný rodinný dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami se nachází v blízkosti golfového klubu ve Venice na Floridě, které nabízí veškerý požadovaný komfort. Najdete golfové 18-ti jamkové hřiště, tenisové kurty, fitness centrum, luxusní klubovnu, bazén a mnoho dalšího. Samotný dům se nachází ve velice klidné lokalitě, která také nabízí vlastní bazén. K domu patří krytá veranda, ze které je neuvěřitelný výhled do zahrady. Jedná se o ideální místo pro relaxaci ve volných chvílích. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. 



Krásný dvoupodlažní rodinný dům ke koupi v Sarasotě na Floridě

Krásný dvoupodlažní rodinný dům ke koupi v Sarasotě na Floridě

Cena: 215 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 146,00m2

Rok výstavby: 1985

Popis: Přicházíme s nabídkou dvojpodlažního rodinného domu ke koupi v Sarasotě na Floridě. Dům prošel nedávnou rekonstrukcí. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj, ze kterého je přímý vstup na prostornou a krytou verandu. Dále najdete jídelnu a kuchyň, která byla vytvořena na zakázku a doplněna o všechny potřebné spotřebiče. V prvním patře se nacházejí všechny ložnice, dvě prostornější koupelny a jedna menší. Zároveň z hlavní ložnice je vstup na prostornou terasu. Dům se nachází v blízkosti jedné z místních komunit, ve které najdete veškeré vybavení včetně bazénu. Krátkou jízdou autem se dostanete do středu města Sarasoty, kde se nachází mnoho nákupních možností, restaurace, pláže a mnoho dalšího. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.  



Prostorný rodinný dům se 4 ložnicemi v Tampě na Floridě

Prostorný rodinný dům se 4 ložnicemi v Tampě na Floridě

Cena: 250 000 USD za nemovitost

Lokalita: TAMPA Florida

Počet ložnic: 4

Užitná plocha: 265,00m2

Rok výstavby: 2004

Popis: Tento nádherný prostorný dům se nachází v klidné oblasti v Tampě na Floridě a je nyní na prodej. Dům je dvojpodlažní a má 4 ložnice, 2 velké koupelny a jednu menší, extra místnost, která se dá použít jako pokoj pro hosty nebo pracovna, útulný obývací pokoj, jídelnu, kuchyň a šatnu. Nemovitost nabízí mnoho úložného prostoru. V blízké dostupnosti najdete dětské hřiště, mnoho turistických tras, park, nákupní možnosti, školy, letiště a golfové hřiště. V případě nějakých dotazů nás neváhejte kontaktovat. 



Dvojpodlažní rodinný dům s bazénem na prodej v Sarasotě na Floridě

Dvojpodlažní rodinný dům s bazénem na prodej v Sarasotě na Floridě

Cena: 290 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 185,40m2

Rok výstavby: 2003

Popis: Prostorný dvojpodlažní nezařízený rodinný dům nacházející se v Sarasotě na Floridě Vám nyní nabízíme na prodej. Dům má 3 ložnice, 2 velké koupelny a jednu malou, prostorný kuchyňský kout s vybavením, obývací pokoj a jídelnu. Pro relaxaci můžete využít prostornou krytou verandu, která se táhne podél celého domu, a dva bazény se slanou vodou, které také patří k této nemovitosti. Na zdech jsou ručně malované nástěnné malby. V blízké vzdálenosti nejdete nákupní středisko a město Sarasota teké není daleko. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.   



Krásný jednopodlažní rodinný dům ve Venice na Floridě

Krásný jednopodlažní rodinný dům ve Venice na Floridě

Cena: 229 000 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 162,40m2

Rok výstavby: 1988

Popis: Nabízíme Vám ke koupi nádherný jednopodlažní rodinný dům ve Venice na Floridě ve velice žádané komunitě Southwood. V domě jsou 3 prostorné ložnice, 2 koupelny, zcela vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj a krytá terasa, ze které je krásný výhled na blízké jezero. Krátkou procházkou se dostanete ke společnému bazénu v rámci společenství. Rádi Vám poskytneme více informací nejen o této nemovitosti. 



Krásný rodinný dům ke koupi v Naples na Floridě

Krásný rodinný dům ke koupi v Naples na Floridě

Cena: 260 000 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 174,00m2

Rok výstavby: 1988

Popis: Krásný rodinný dům obklopený rozlehlou a udržovanou zahradou je nyní na prodej v Naples na Floridě. V domě najdete 2 prostorné ložnice, jídelnu, pracovnu, 2 velké koupelny se vstupem přímo z ložnic, kuchyň, obývací pokoj s funkčním krbem pro použití v období chladnějších dnů a krytou verandu k příjemnému posezení. V blízké dostupnosti komunita se všemi výhodami, například - tenisové kurty, fitness centrum, bazény a mnoho dalšího. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.  



Rodinný dům Twin Villas - Orchid, Gran Paradiso, Venice

Rodinný dům Twin Villas - Orchid, Gran Paradiso, Venice

Cena: 181 000 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 160,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Nabízíme Vám možnost koupě domu ve velice unikátním nově vystavěném bytovém rezortu Gran Paradiso ve Venice na Floridě. Jedná se o ideální volbu nejen z hlediska dopravní dostupnosti, ale také občanské vybavenosti a budoucího zhodnocení nemovitosti. Rodinný dům typu Orchid o celkové ploše 160 m2 má 3 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní a přímým vstupem na verandu. K domu ještě patří garáž pro 2 automobily. 



Rodinný dům Twin Villas - Magnolia, Gran Paradiso, Venice

Rodinný dům Twin Villas - Magnolia, Gran Paradiso, Venice

Cena: 171 000 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 145,00m2

Rok výstavby: 2013

Popis: Nabízíme Vám možnost koupě domu ve velice unikátním nově vystavěném bytovém rezortu Gran Paradiso ve Venice na Floridě. Jedná se o ideální volbu nejen z hlediska dopravní dostupnosti, ale také občanské vybavenosti a budoucího zhodnocení nemovitosti. Tento jednopodlažní rodinný dům o 145 m2 má 3 ložnice, 2 koupelny, obývací pokoj propojený s jídelnou a přímým vstupem na malou krytou verandu a kuchyň. U domu je garáž pro 2 automobily. 



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Typ nemovitosti

Databáze nemovitostí

Nemovitosti v Praze

Kompletní MLS databáze všech aktuálních nemovitostí na prodej na Floridě. Klikněte zde .

Newsletter

Objednejte si zasílání e-mailového zpravodaje.