Prodej - Reality Florida (reality USA)

Vybrané nemovitosti na Floridě

V této sekci nemovitostí najdete výběr z nemovitostí na prodej na Floridě.
Kompletní nabídku všech aktuálních nemovitostí na Floridě najdete v MLS databázi

Kompletní databáze nemovitostí MLS

MLS databáze představuje kompletní nabídku nemovitostí na Floridě na prodej. Můžete v ní najít rodinné domy, byty (condominia), pozemky, atp. Všechny informace v MLS databázi jsou aktuální a správné (garantováno licencí agentů). 
Pro kompletní aktuální nabídku všech nemovitostí MLS klikněte zde.












V případě zájmu Vám zprostředkujeme koupi jakékoliv nemovitosti na Floridě.


Rodinný dům 2 ložnice, 2 koupelny ve Venice na Floridě

Rodinný dům 2 ložnice, 2 koupelny ve Venice na Floridě

Cena: 199 900 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 156,00m2

Rok výstavby: 1977

Popis: Jednopatrový rodinný dům na prodej ve Venice na Floridě se 2 ložnicemi, 2 koupelnami a garáží pro 2 automobily. Jedná se o nezařízený dům, proto je jen a jen na Vás, jak si ho dozařídíte. Koberce a dlažba prošly kompletní výměnou. Po rekonstrukci je také koupelna a koupelny. Nemovitost je součástí společenství, ve kterém najdete velký bazén a klubovnu. Dům se nachází pouze kousek od pláží, restaurací a nákupních možností. Pro více informací nás kontaktujte. 



Rodinný dům v příjemném společenství ve Venice na Floridě

Rodinný dům v příjemném společenství ve Venice na Floridě

Cena: 194 900 USD za nemovitost

Lokalita: VENICE Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 142,30m2

Rok výstavby: 2010

Popis: Přicházíme s nabídkou rodinného domu se 3 ložnicemi a 2 koupelnami ve Venice na Floridě. Dům je prostorný, náleží k němu garáž pro 2 automobily a je obklopený zelení. V rámci komunity, ve které se dům nachází, můžete vyzkoušet mnoho aktivit, například - osvětlené tenisové kurty, společenské centrum, vyhřívaný bazén, fitness centrum, basketbalové hřiště, dráha pro bruslaře, pískové volejbalové hřiště a další sportovní hřiště k jakémukoliv využití. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.  



Malebný dům se 2 ložnicemi na prodej v Sarasotě na Floridě

Malebný dům se 2 ložnicemi na prodej v Sarasotě na Floridě

Cena: 194 000 USD za nemovitost

Lokalita: SARASOTA Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 178,30m2

Rok výstavby: 1989

Popis: Nádherná prostorná vila nacházející se v Lakestoge Village v Sarasotě na Floridě má 2 ložnice, pracovnu, 2 koupelny a náleží k ní i garáž pro 2 automobily. Kuchyň, jídelna a obývací pokoj jsou propojeny, díky tomu je v domu více prostoru. Dům se nachází ve slepé ulici, to dodává domu soukromý a klid, který si můžete vychutnat na kryté verandě, ze které je krásný výhled. Dům působí velice příjemně a je plný pozitivní energie. Nachází se v blízkosti pláží a obchodů. Pokud máte jakékoliv dotazy, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat.  



Krásný rodinný dům v Tampě na Floridě

Krásný rodinný dům v Tampě na Floridě

Cena: 265 000 USD za nemovitost

Lokalita: TAMPA Florida

Počet ložnic: 4

Užitná plocha: 269,60m2

Rok výstavby: 2006

Popis: Krásný rodinný dům nacházející se v Tampě na Floridě nabízí eleganci a moderní design v jednom. V patře najdete 4 ložnice, 3 z nich mají šatny a 2 koupelny. V přízemí v jedné z místností je herna s kulečníkem, která se dá předělat na velice prostornou kancelář. Hned u vchodu najdete prostorný obývací pokoj, kuchyň, jídelnu a místnost s pračkou a sušičkou. K domu náleží garáž pro 2 automobily. Nemovitost má nainstalovaný bezdrátový zabezpečovací systém s detektorem pohybu. Dům se nachází v krátké vzdálenosti od centra města Tampa, letiště, nákupních center nebo od škol. Pro více informaci nás kontaktujte. 



Luxusní byt s ohromujícím výhledem na prodej v Miami na Floridě

Luxusní byt s ohromujícím výhledem na prodej v Miami na Floridě

Cena: 650 000 USD za nemovitost

Lokalita: MIAMI Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 136,80m2

Rok výstavby: 2008

Popis: Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní byt s ohromujícím výhledem ve finanční čtvrti Brickell v Miami na Floridě. V blízké vzdálenosti najdete městečko Mary Brickell s veškerou občanskou vybaveností. V bytě se nacházejí 2 ložnice a 2 velké koupelny a jedna menší. Veškeré materiály, které byly použity, jsou té největší kvality - podlahy z bílého mramoru, nerezové spotřebiče značky Bosch, kuchyňské pul ze žuly, mramorová vana a mnoho dalšího. V budově, ve které se nachází nemovitost, najdete tenisové kurty, bazén, spa, saunu, fitness centrum, 24 hodinou službu, parkovací službu a další. Další informace Vám o této nemovitosti na Floridě Vám rádi poskytneme osobně. 



Krásně zrekonstruovaný byt na prodej v Miami na Floridě

Krásně zrekonstruovaný byt na prodej v Miami na Floridě

Cena: 385 000 USD za nemovitost

Lokalita: MIAMI Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 153,80m2

Rok výstavby: 1981

Popis: Přicházíme s nabídkou bytu na prodej ve velice oblíbené lokalitě na Floridě v Miami. Nemovitost je po rekonstrukci a zatím nebyla nikým obývána. Jak z balkonu, tak z každé místnost je nádherný výhled na daleké okolí. Rezort, v němž se byt nachází, nabízí tu největší kvalitu bydlení. Najdete zde 24 hodinovou ostrahu, spa, tenisové kurty, restaurace, možnost zakotvení Vaší lodě a mnoho dalšího, co od nadstandardu očekáváte. Pokud se chcete dozvědět více o této nemovitsoti, neváhejte nás kontaktovat. 



Byt s nádherným výhledem ke koupi v Miami na Floridě

Byt s nádherným výhledem ke koupi v Miami na Floridě

Cena: 365 000 USD za nemovitost

Lokalita: MIAMI Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 115,60m2

Rok výstavby: 2007

Popis: Jedná se o velice prostorný a světlý 2 ložnicový bytu se soukromým balkonem s fantastickým výhledem na přístav na prodej v Miami na Floridě ve velice žádané lokalitě Aventura. K bytu náleží 2 parkovací stání. Nemovitost se nachází v budově, která je 24 hodin hlídána a nabízí vše, co Vás napadne- bazén, spa, klubovou místnost a mnoho dalšího. Přístav nabízí možnosti na nádherných a romantických procházkách po promenádě. Pro více informací o této nemovitosti v Miami nás neváhejte kdykoli kontaktovat.   



Nádherný dům se 2 ložnicemi v Miami Beach na Floridě

Nádherný dům se 2 ložnicemi v Miami Beach na Floridě

Cena: 359 000 USD

Lokalita: MIAMI BEACH Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 820,00m2

Rok výstavby: 1934

Popis: Nabízíme Vám k prodeji dvoupodlažní dům se 2 ložnicemi a 1 koupelnou v Miami Beach na Floridě. V domě najdete prostornou otevřenou kuchyni. Nemovitost se nachází ve velice oblíbené a známé lokalitě a to pouze pár bloků od moře. V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost. V případě Vašeho zájmu nás neváhejte kdykoli kontaktovat. 



Luxusní rodinný dům na prodej v Naples, Florida

Luxusní rodinný dům na prodej v Naples, Florida

Cena: 375 000 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 186,00m2

Rok výstavby: 2004

Popis: Rádi bychom Vám nabídli krásný jednopodlažní rodinný dům se 3 ložnicemi a 2 koupelnami v Naples na Floridě. Dům se nachází v severní části Naples, v Bridgewater Bay. V této oblasti najdete vše, co budete potřebovat - letiště, obchody, restaurace, banky, bazény, tenisové kurty, posilovny, společenské akce a mnoho dalšího. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací nejen o této nemovitosti na prodej nás neváhejte kdykoliv kontaktovat. 



Prostorný rodinný dům se 3 ložnicemi, Naples, Florida

Prostorný rodinný dům se 3 ložnicemi, Naples, Florida

Cena: 329 900 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 200,00m2

Rok výstavby: 1986

Popis: Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům ve velice klidné a příjemné lokalitě u jezera Kings v Naples na Floridě. Dům disponuje 3 ložnicemi, 2 koupelnami a velkou udržovanou zahradou, která celý dům obklopuje. K domu náleží garáž pro 2 automobily. V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost. Pro více informací nás neváhejte kdykoli kontaktovat.  



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Typ nemovitosti

Databáze nemovitostí

Nemovitosti v Praze

Kompletní MLS databáze všech aktuálních nemovitostí na prodej na Floridě. Klikněte zde .

Newsletter

Objednejte si zasílání e-mailového zpravodaje.