NAPLES Florida

NAPLES Florida

Naples je klidným a luxusním městem

Naples patří mezi nejvyhlášenější, stejně tak mezi nejdražší, oblasti jihozápadní Floridy. Pokud vás láká klid, bude Vás zajímat, že Naples nemá vlastní mezinárodní letiště a noční kluby se zde prakticky nenachází. Pro jeho konzervativnost vás spíše obklopí velké množství kostelů a v centru města luxusní butiky. Naples je oázou klidu uprostřed státu Florida i proto, že ve městě platí velké množství omezení. Přestože větší příliv turistů zaznamenalo Naples až v 90. letech minulého století, je dnes hlavním průmyslovým odvětvím ve městě turismus.

Naples jako přírodní rezervace a zoo

V Naples je několik předních přírodních rezervací a zoo, která funguje již od roku 1919. Také ti z vás, kteří rádi nakupují, si v Naples přijdou na své. Tržiště Big Cypress Market Place hostí přes 100 obchodníků s různým zbožím. Pro milovníky kultury se v Naples každoročně konají také tenisové turnaje Outback Champions Tennis Series a třikrát do roka se můžete zúčastnit bahenních závodů ve floridském sportovním parku. Neváhejte nás proto kontaktovat, rádi vám Naples i s klidem, který v něm panuje, představíme. Využijte možnosti koupit si nemovitosti v Naples.

Zobrazit seznam nemovitostí v lokalitě

Nemovitosti

Rodinný dům Naples Florida

Rodinný dům Naples Florida

Cena: 279 000 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 2

Užitná plocha: 0,00m2

Rok výstavby: 2004

Popis: 2 ložnicový rodinný dům se 2 koupelnami na prodej v krásné lokalitě Naples na Floridě. Dům je postaven v rezidenční komunitě ve Verona Walk nedaleko Club Housu. Rodinný dům má zabudovaný zábavný systém a plně vybavenou kuchyni. Pro aktuální informace k této nemovitosti na Floridě a dalším podobným nemovitostem nás kdykoliv kontaktujte. 



Rodinný dům s výhledem na golf

Rodinný dům s výhledem na golf

Cena: 414 900 USD za nemovitost

Lokalita: NAPLES Florida

Počet ložnic: 3

Užitná plocha: 200,00m2

Rok výstavby: 2004

Popis: Prodej rodinného domu s výhledem na golfové hřiště. Tento rodinný dům s bazénem a vířivkou je se třemi ložnicemi a dvěma koupelnami. Dům se nachází v jednom z prvotřídních rezortů na Floridě.



1 2

Vyberte lokalitu

Databáze nemovitostí

Nemovitosti v Praze

Kompletní MLS databáze všech aktuálních nemovitostí na prodej na Floridě. Klikněte zde .

Newsletter

Objednejte si zasílání e-mailového zpravodaje.